Rentable Investment Limited

Старт програми Європейська пенсія в Україні

CEO Rentable Investment Limited Ед Дантон Бойд (Ed Danton Boyd), у зв'язку з набранням чинності «Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною», підписав наказ "Про початок Реалізації програми з надання Субсидіарних Квот для приєднання до ПФР" Європейська пенсія "громадянам України" в рамках ст.ст. 450, 451, 453, вищезгаданої угоди. На підставі наказу буде вироблятися зустрічне фінансування приєднання громадян України до ПФР "Європейська пенсія".

<p>Міжнародна програма фінансової ренти &laquo;Європейська пенсія&raquo; &ndash; цільова субсидія, в рамках якої, громадянин України, що приєднався, отримуватиме 200 Євро щомісячних виплат протягом 12 років</p> <p>Виділення Субсидіарних Квот для приєднання до ПФР "Європейська пенсія" вироблятиметься на підставі обґрунтованих заявок від громадян, на принципах співфінансування - витрати по нотаріальному оформленню, страхуванню і доставці фінансується самими Заявниками. Розподіл Субсидіарних Квот відбувається згідно з Методикою розподілу квот, затвердженої організатором Програми. В цілому, за попередніми оцінками, Фонд Програми дозволить надати квоту не менше нiж двомстам тисячам громадян України, що мають потребу.</p> <p>Міжнародна програма фінансової ренти &laquo;Європейська пенсія&raquo; &ndash; цільова субсидія, в рамках якої, громадянин України, що приєднався, отримуватиме 200 Євро щомісячних виплат протягом 12 років</p> <p>Rentable Investment Limited, будучи Реалізатором Програми, в особі представника на території України ТОВ Рентабл Інвестмент України (Rentable Investment Ukraine LLC), дотримуючись гуманістичних цінностей і проводячи соціально орієнтовану політику, також бере участь у співфінансуванні Фонду Програми. У період з січня по липень &ndash; 2016 року, Rentable Investment Limited надасть субсидiарне і зустрічне фінансування Програми приєднання до ПФР "Європейська пенсія" у розмірі 40 млн грн.</p> <p>CEO Rentable Investment Limited Ед Дантон Бойд (Ed Danton Boyd) підкреслюючи важливість реалізації соціального проекту в Україні, зазначив: "Європейський союз складається з 28 держав-членів, які вирішили поступово об'єднати свої ноу-хау, ресурси та долі. Разом, протягом періоду становлення довгою в 60 років, вони створили зону стабільності, демократії та стійкого розвитку, зберігши при цьому культурне різноманіття, толерантність і свободу особистості. Піднявши рівень життя своїх громадян на нову висоту. Європейський Союз готовий розділяти свої досягнення і цінності з країнами і народами за межами своїх кордонів. Як соціально-відповідальна компанія, ми намагаємося брати участь у цьому процесі і проводити міжнародні програми в життя, допомагаючи системному зростанню національного добробуту населення асоційованих з ЄС держав. "</p>

Rentable Investment Limited

71-75 Shelton Street, Covent Garden, London, England, United Kingdom, WC2H 9JQ,